Skridskoåkning på Ö–IP i vinter


Arkivfoto: Ulf Haase.

Torsdagen den 1 december hoppas vi det blir skridskopremiär på rundbanan på Ö–stermalms IP. Detta bygger dock på att vintern slår till, eftersom Ö–IP behöver minusgrader ett antal nätter för att bygga upp isen.

Totalt har vi bokat Ö–IP vid 32 tillfällen under december, januari och februari. Som vanligt blir det mest aktivitet på tisdagar och torsdagar, dessutom är varannan onsdag bokad. Träningstiderna är 17-19, vi delar isen med övriga skridskoklubbar i Stockholm. Utrustningskravet är hastighetsskridskor eller långfärdsskridskor, dock ej hockeyskridskor eller liknande.

För att delta i vinterträningen med Sveriges trevligaste skridskoåkare behöver du vara medlem samt sätta in 300 SEK på klubbens PG 40 92 96 – 1. Märk inbetalningen med ditt namn och Ö–IP, betala senast den 28 november.