Klubbmästerskap & after skate 1 oktober (uppdaterad 27/9)

KM logo Design Janne Herrström

Årets höjdpunkt närmar sig i form av klubbmästerskapet, lördagen den 1 oktober. Loppet körs som vanligt på Svartsjölandet ute på Mälaröarna. After skate för dom som vill kl 19.00; vi återkommer med detaljer om resturang.

Klubbmästerskapet är till för ALLA medlemmar och du kan köra 1000 m sprint och/eller distanssträckan 20 km. För att ha chans att vinna klubbmästerskapet måste du köra både sprintdistansen och 20 km. Vi har även barn- och juniorklasser, se sträckor nedan. OBS: Eftersom distanserna har minskat sedan ursprungsloppen, så skippar vi i år 10 km-distansen och därmed Lilla Klubbmästaren.

Vi uppmanar alla medlemmar att ställa upp i klubbmästerkskapet, inte minst för att få träffa andra klubbmedlemmar och för att snacka inlines och skridsko och samtidigt få en sista genomkörare innan vintern! Fiket vid starten håller öppet, där kan man köpa mackor och fikabröd.

Den som inte vill/kan tävla är hjärtligt välkommen som funktionär; vi behöver 8-10 personer för detta ändamål. Så ta med hela familjen på en trevlig klubbeftermiddag; anmälan för tävlande & funktionärer görs i formuläret längst ned på sidan.

UPPDATERAD INFO:
På kvällen träffas vi på Jimmys Steakhouse, Kölnagatn 26-28 i Hammarby Sjöstad (karta finns på hemsidan) för en bit mat, eftersnack och glada skratt. Bord är bokat till kl 19.00 för de som har anmält sig via formuläret nedan.
OBS gå in på deras hemsida och titta på menyn. Välj vad du vill äta och maila mig m.belaieff at telia. c o m. Senast tors kväll.

 

INFORMATION KLUBBMÄSTERSKAPET 2011

Dag
Lördagen den 1 oktober.

Tid
Nummerlappsutdelning kl 11:30; tävlingar 12.30-ca 15.00.

Plats
Konsum Svartsjö Färingsö/Svartsjölandet i Ekerö Kommun, se bifogad karta.

Tävlingsdistanser

Start kl 12:30 –1000 m sprintlopp herr/dam senior & junior – individuell start.
Start kl 13:00 – 100 m sprintlopp barn – individuell start.

Sprintbanan är en 1000 m lång raksträcka. Varje start sker med en minuts mellanrum.

Start kl 13:30 – 1 km distanslopp barn – masstart (samma bana som sprintlopp seniorer t/r).
Start kl 14:00 – 20 km distanslopp herr/dam senior & junior – masstart.

Distansbanan går från gamla Konsum vid Svartsjöslott och vänder cirka 200 meter från korsningen vid Skå Kyrka. Sträckan mäter 10 km fram och tillbaka vilket innebär två vändor på 20-kilometersloppet.

Seniorer och juniorer kör samtidigt men vi delar upp de tävlande efteråt i junior-, herr- och damklass. Juniorer kör 10 km och seniorer kör 20 km.

Nummerlapp
Samtliga deltagare ska ha hämtat sin nummerlapp senast kl 12:00. Därefter stänger vi nummerlappsutdelningen för att förbereda sprintstarten, så kom i god tid.

Tidtagning
Tidtagning kommer att ske manuellt vid sprintloppet; för distansloppet kommer videokameror att nyttjas för tidtagning och placering. Inga ifrågasättanden av tidtagningen kommer att beaktas.

Anmälan
Anmälan sker senast måndag den 26/9 genom formuläret nedan.

Prisutdelning
Sker direkt efter avslutad tävling.

Resultatlista
Resultaten presenteras på på hemsidan under fliken Tävlingsresultat.

Ö–vrigt
Poängberäkning utifrån placering gäller för att vinna en mästartitel. Vid lika poäng vinner den som placerat sig bäst i distansloppet. Väljer du bara att köra ett lopp så kan du inte vinna en titel men dock själva loppet.

OBS! Medtag egen dryck. Inga vätskekontroller kommer att finnas.

Alla deltagare kör på egen risk. Gällande trafikregler gäller för samtliga deltagare.
Alla måste bära hjälm.

Nu kämpar vi, nu har vi kul och må bäste man och kvinna vinna!

[TABLE=74]