Stora Södertörnsrundan torsdag 30/6 18:00

Start från Tungelsta Centrum vid pendeltågsparkeringen 18:00. Vi återkommer till Tungelsta så att parkera sin bil där går utmärkt! En snabbare tur på 5-7 mil beroende på vägval. Skriv att ni kommer i kommentaren. Snittfart ca 25 km/h (vilket är rätt tufft på en sån distans och det är glest med bra möjligheter att kliva av). Blir det den långa rundan på ca 7 mil så måste gruppen kunna åka på i ovan fart och rätt så kontinuerligt för att hinna åter innan det skymmer för mycket. Ta med pengar och gärna kamelpuckel.
Välkommen önskar turens ledare Patrik Permats! /Ghostwriter from the grillquell in Jejkobsburg.

Ö–vriga turer torsdagkväll:
Benny startar från Rålis (Boule Bar) kl 18:00 och kör Marathonrundan.

Mimmi startar kl 19:00 från Tallkrogens bollplan och kör en timmes tur med inslag av fartlek/intervaller.

Dvs en påse Gott och Blandat erbjuds alla åkare denna underbara sommarkväll!