Boka in årets tur till Klarälvsbanan

Klarälvsbanan 2010 intro
Arkivfoto från Klarälvsbanan 2010: Berit Olofsson.

Längtar du redan tillbaka till Flaeming? Eller surar du för att du inte kunde följa med dit? Då bör du genast anmäla dig till vår traditionsenliga resa till Klarälvsbanan 27-28 augusti.

Klaus Carlander är även i år ansvarig för klubbturen till Klarälvsbanan, som förra året drog ett stort gäng åkare från Speedskaters, Dala Active Skaters och Team Rollerblade.

Start från Karlstad vid lunchtid lördagen den 27/8, sedan följer 9 mils åkning till Uddeholms vandrarhem, där vi badar, bastar och intar en god grillbuffé. På söndagen åker vi tillbaka till Karlstad, dit vi anländer i god tid för ytterligare ett bad innan det är dax för hemfärd.

Björn Larsson (Dala Active Skaters) har lovat att fixa en följebil, där alla kan lägga packning samt åka med några mil om skoskavet eller tröttheten blir för stor; kostnaden för följebilen delar vi alla på.  Följebilen möter upp vid alla rastplatser, så det finns möjlighet att fixa med prylar, fylla på vätska etc längs vägen. Vi kommer att åka i lugnt tempo så alla hinner med. Eventuellt bildas en snabbare och en långsammare åkgrupp så alla kan åka i behaglig takt.

Samåkning i minibuss eller bilar Stockholm-Karlstad kommer också att organiseras.

Rum för 30 personer är preliminärbokade på Uddehom. 3-bädds rum kostar 730 kr; dubbelrum kostar 530 kr, enkelrum kostar 395 kr. Frukost kostar 75 kr extra, lakan ingår. Total kostnad inkl. frukost och lakan blir alltså 340 kr/person för boende i dubbelrum. Grillbuffén kostar 200 kr.

Anmäl dig senast 5/8 genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande fr.o.m. den 5/8. Betalning av rummen sker på plats. Preliminärt program, och en lista på anmälda med rese- och boendeformer finns på Medlemssidorna.

Reseberättelse med bilder från förra årets tur finns här. Läs mer om Klarälvsbanan här.

Anmälningsformulär