Pannlampstur på Vikingaslingan uppskjuten till onsdag 9/2


Arkivfoto: Ulf Haase

Uppdatering 8 februari: Väderförutsättningarna är långt ifrån optimala idag. Vi skjuter upp turen tills imorgon och hoppas på att prognosen med nattkyla stämmer, så att dagens nederbörd hinner stöpa ner & frysa till.

Uppdatering 7 februari: Räkna med att vi kör från Ryssgraven. Vi avvaktar dock rapporter från hur kvällens snö/regn har påverkat isen. Om vi måste ställa in meddelas detta imorgon senast vid lunchtid.

Nästa tisdag kör vi den traditionsenliga pannlampsturen inför Vikingarännet. Vi samlas på isen för avfärd kl 19.00, startplatsen blir antagligen Ryssgraven vid Kungsängen. Detaljer om samlingsplatsen kommer att läggas ut några dagar innan. Medtag pannlampa och vätska.

Skriv en kommentar till denna nyhet om du vill hänga med, så vi vet hur många som kommer.