Kanelbollar på Sjöhistoriska nu på tisdag den 18 maj!

Teknikträning Sjöhistoriska museet 2010-05-18. Foto: Ulf Haase.
Foto: Ulf Haase.

Äntligen, efter ett förunderligt segt vårväder, är det dags för Stockholm Speedskaters traditionsenliga bullar med bollar på Sjöhistoriska. Vi som varit med vet vad det handlar om. Ni som inte varit med får inte missa detta tillfälle. Det ryktas även att både Ulf och Patrik blivit kvitt sina förkylningar så bollar kommer sparkas hårdare och längre än nånsin och vem äter flest kanelbollar? Måns är chanslös om Staffan kommer :-). Och vem vågar utmana Moa med att längst utföra en sk “Tå-Häl wheelie”. Not me!

18:00 kör vi igång med några barmarksövningar och rykande färska lovordade produktnyheter kommer presenteras som en frälst barmarkare inte kommer kunna vara utan framöver.

18:30 är det inlines på som gäller och då kliver rullskridskofotbollskonståkningslandslaget fram!

Vi avslutar dagen med kanelbollar och kaffe :-). Icke medlemmar är välkomna att prova på våra träningar inkl denna. Även sällan sedda medlemmar såsom Jan Herrström och Daniel Edman m fl är extra varmt välkomna!

Väl mött med hjälm och förslagsvis även både handleds, knä- och armbågsskydd på detta lite spektakulära tillfälle!