Nu kör vi igång – barmark våren 2010!

Barmarksträning 2008-10-28. Foto: Ulf Haase.
Arkivfoto: Ulf Haase.

Nu kör vi igång våra efterlängtade barmarksövningar. Första tillfället blir nu på tisdag den 30 mars kl 19:00. Inom kort kommer ett schema att läggas ut under träningstider.

Vi samlas senast utsatt tid vid lilla parkeringen som ligger vid Fiskartorpvägens högersväng ca 200 m från Ö–IP. Vi joggar i samlad trupp ned till Ö–IP:s konstgräs om det är ledigt alternativt en närliggande plats. Vanlig löparklädsel med gympaskor duger utmärkt. Det blir mycket hopp och liknande i sidled som ger sidokrafter i skorna så ett par som sitter väl på foten och inte för hög sula är ett bra val. Prova dig gärna fram med flera par vad som känns bäst. Vi beräknar att vi håller på drygt en timme.

Välkommen till barmarksträningar med Stockholm Speedskaters – klubben med ett stort hjärta och hög puls.

Tränargrupppen