Nybörjarträning tisdagen den 19 januari på Ö–IP

Ö–stermalms IP, jan 2008. Foto: Ulf Haase.
“Gamla” Ö–IP. Arkivfoto: Ulf Haase.

Tisdag den 19 januari håller klubben en nybörjarträning mellan kl 18:00-19:00 på Ö–stermalms IP.

Ha med gympaskor eller annat bekvämt på fötterna då vi eventuellt gör lite biomekaniska övningar utan skridskor under första delen. Denna träning är nyttig för alla oavsett åkförmåga. Christina W och Michael H är ansvariga tränare.

Vi håller även en mer fartbetonad träning 17:30-18:30 för de mer vana åkarna.

Träningarna är öppna för de medlemmar som löst säsongens åkpass för Ö–IP. För just denna nybörjarträning är du som medlem välkommen utan ha löst “åkpass” som ett “prova på” tillfälle. Vill du därefter fortsätta åka på Ö–IP under de abonnerade tiderna rabatterar vi sedan den 15/1 “åkpasset” för 200 SEK.

Glatt välkomna/Tränargruppen