Håmåsdag lördagen den 26 september!

Håmåsdag 2008-05-24. Foto: Ulf Haase.
Arkivfoto: Ulf Haase.

Välkommen till en fullmatad träningsdag med superduon Johan Håmås och Sven Rudberg. Vi håller till vid Livgardets stora parkering i Kungsängen samt vägen utanför. Vi ska öva teknik framför (bakom?) vår berömda spegel samt filma både framifrån och ifrån sidan för analys. Ett mycket uppskattat samt lärorikt arrangemang. Missa inte detta m a o!

Vi samlas 10:00 vid Livgardets parkering och planerar att vara färdiga med åkandet runt 12:30. Därefter beger vi oss i samlad trupp till Kungsängens Golfklubb för dusch/ombyte samt en lunch i deras restaurang. Avslutningsvis analyserar vi gemensamt dagens filmer i deras konferenslokal till en välförtjänt fika.

Alternativ samlingsplats för dig som kommer med pendeln är Kungsängens station kl 09:40. Meddela med en kommentar till denna artikel att du kommer dit så att vi vet hur många vi ska hämta upp. Glöm inte pengar för lunchen. Vi beräknar att träningsdagen avslutas senast vid 15:30-tiden. Därefter vill nog tävlingsstaben med Janne Andersson i spetsen ha en samling med funktionärerna inför söndagens tävlingar. Mer info kommer.

Alla medlemmar är välkomna oavsett åkförmåga. Om du inte är medlem så kan du enkelt lösa medlemsskap här.

Varmt välkomna!

Tränargruppen

Stora delar av STHLM SPEED
Såhär glada var vi under en av Håmåsdagarna i maj 2008.
Arkivfoto: Erik Rosengren.