Skärgårdsloppet och Svenska Inlinecupen – två lyckade tävlingar i Kristinehamn!

huvud-for-hemsidan.jpg 

Tävlingarna i Kristinehamn är nu avgjorda.

Thomas Braunerhielm, Team Rollerblade, vann Skärgårdsloppet och totalt i elitklassen i Svenska Inlinecupen deltävling 3 i Kristinehamn. Team Rollerblade vann 4 av 5 klasser och man kan lungt påstå att de tog storslam idag! Stort grattis Team Rollerblade. David Hjalmarsson var bäste Stockholm Speedskatare på Skärgårdsloppet med en 4:e-plats. David var med vid slutspurten men fick ge sig den sista metern.

David slutade 4:a totalt i elitklassen i Svenska Inlinecupen i Kristinehamn. Ö–vriga som deltog från Stockholm Speedskaters var i Klass A: Anders Lindström, Johan Rudberg, Håkan Landin, Henric Wangel och Sven Rudberg. I klass A var Henric Wangel som hamnade på pallen på en 3:e-plats tillsammans med Martin Rehnström från MAIF (fast numera tillhör han Stockholm Speedskaters. Dock tillfaller resultaten för innevarande inlinesäsong MAIF). I Klass B Lyckades Esko Ekros knipa 3:e-platsen och hamnade på pallen. Här körde också Jan Herrström. I Klass C hade vi ingen åkare denna gång men i Juniorklassen slutade Erik Lundqvist på en 3:e-plats och han fick därmed kliva upp på pallen han också.

Vi vill rikta en tanke till Stig Boman från Dala Active Skaters som råkade ut för en fallolycka vid Skärgårdsloppet. Han blev hämtad i ambulans men vi vet inte i skrivande stund hur det är med honom. Vi har satt personer i arbete för att söka information om vilket sjukhus Stig fördes till och hur han mår. Vi återkommer med information om det så fort vi vet.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Mathias Mellgren på Skärgårdsloppet och Kristinehamns Skridskoklubb för arrangemanget idag. Utan er hjälp hade det aldrig gått att arrangera denna deltävling av Svnska Inlinecupen. Nu ser vi fram mot sista och avgörande tävling i Stockholm den 27 september. Varmt välkomna att anmäla er till den via svenskainlinecupen.se

Alla resultat hittar du på svenskainlinecupen.se!

Bilder kommer…

///red.