Sommaravslutning på Sjöhistoriska, sommarträning och Tyck till!

Teknikträning 2008-05-27. Mobilkamerafoto: Ulf Haase.
Arkivfoto: Ulf Haase.  

Sommaravslutning på Sjöhistoriska Museet
Vårterminens sista ledarledda teknikträning på Sjöhistoriska lockade ca 15 deltagare. Vi avnjöt teknik- och fartträning på rundbana. Hela 3 banor byggdes med olika storlek för att anpassa till olika förmågor och farter. Träningen var nyttig och verkade uppskattad bland medlemmarna.

Jordgubbar och melon var ett välkommet inslag i sommarhettan som fullkomligen tröck på parkeringen. Tack till Björn Larsson som tog sig tid att inhandla förfriskningarna. Många av oss avslutade träningen med ett dopp i Djurgårdsbrunnsviken.

Sol, inlines och jordgubbar – Svensk sommar när den är som bäst 🙂

Sommarträning
Är du kvar i stan över semestern och tror att du kommer sakna dina inlineskompisar??? Tror inte det! Se under träningstider för “Sommarträningen” eller på Medlemssidan http://www.speedskaters.se/medlem/?p=208 

Tyck till:
Tränargruppen tar mycket tacksamt emot feedback om vårterminen som varit eller kom med tips, önskemål om innehåll eller ja vad som helst som handlar om inlines. Kommentera gärna på denna nyhet eller maila till training@speedskaters.se eller helt sonika ta tag i nån av herrarna i Tränagruppen när du stöter på dem.

Ha en hjuligt skön sommar önskar Tränargruppen!

Ulf Haase, Sven Rudberg och Patrik Permats