SK Winners Rullskridskosektion tar hem Stockholm Speedskaters Stora Pris 2008!

stora-pris-med-winner.jpg

Vi har det stora nöjet att meddela att SK Winners Rullskridskosektion tar hem Stockholm Speedskaters Stora Pris 2008 för sitt lyckade arrangemang av Bredlägret under våren 2008!

Stort grattis till utmärkelsen, den var ni väl värd!

Priset delas ut i samband med Rullskridskokommitténs möte den 14 november i Ö–rebro.

Här har ni motiveringen:
SK WINNER TAR HEM STOCKHOLM SPEEDSKATERS STORA PRIS 2008 FÖ–R SIN INSATS SOM ARRANGÖ–R AV 2008 ÅRS BREDDLÄGER PÅ RULLSKRIDSKO.
Motivering till årets vinnare av Stockholm Speedskaters Stora Pris är att man på mycket kort tid lyckades åstadkomma ett arrangemang för det mycket viktiga årliga breddläger för svensk rullskridsko.
Tidigt i våras fanns det ingen kandidat som ville ta sig an att arrangera det årliga breddlägret på rullskridsko, vilket då skulle leda till att lägret inte kunde genomföras. SK Winners rullskridskosektion tog i sista sekund på sig ansvaret att arrangera lägret. Tiden var oerhört knapp men man lyckades få till ett arrangemang av yttersta klass. Ett läger som lockade närmare 60 deltagare. Breddlägret är till för de som vill utvecklas som rullskridskoåkare men också för att samla rullskridksosverige för att skapa samhörighet. Breddlägret är också en bra plattform för nybörjare så att de får en möjlighet att koncentrerat lära sig rullskridskons grundregler och teknik.

Läs mer om bakgrunden till priset och vilka övriga kandidater som nominerades till årets pris här!

///red.