Håmåsdag nu på söndag den 21 sept med start kl 10.00

Håmåsdag 2008-05-24. Foto: Ulf Haase.
Arkivfoto: Ulf Haase.  

På söndag kör vi inlinesträning med vår toppåkare Johan Håmås vid Livgardets stora parkering i Kungsängen. En ny mindre och klarare spegel är byggd för att hängas bakpå en bil för att studera din åkteknik. Därutöver kommer vi att filma framifrån för analys, om det är möjligt filmar vi även från sidan.

Vi samlas 10:00 vid Livgardets parkering och planerar att vara färdiga med åkandet vid 12-tiden. Därefter beger vi oss i samlad trupp till Kungsängens Golfklubb för ombyte och en lunch i deras restaurang. Avslutningsvis analyserar vi gemensamt dagens filmer i deras konferenslokal.

Alternativ samlingsplats för dig som kommer med pendeln är Kungsängens station kl 09:40. Meddela med en kommentar till denna artikel att du kommer dit så att vi vet hur många vi ska hämta upp. Glöm inte pengar för lunchen. Vi beräknas avsluta dagen senast vid 15-tiden

Träningen är för såväl nybörjare som elit, dock endast klubbens medlemmar. Om du inte är medlem så kan du enkelt  lösa medlemsskap här.

Varmt välkomna!

Tränargruppen

Stora delar av STHLM SPEED
Såhär glada var vi under en av Håmåsdagarna i maj.
Arkivfoto: Erik Rosengren.