Sträckan Drott-Tapp-Drott dras om idag!

Bra jobbat !
Sven Rudberg till vänster och Tobias Roos lägger eleganta kilometermarkeringar ut med hela sträckan Drottningholm-Tappström. Vi tror det är Erik Rosengren som tar bilden.

Många anser att start- och målmarkeringen vid Drottningholm för den berömda singeltävlingen Drott-Tapp-Drott ligger alldeles för nära en korsning vid Drottningholm. Därför kommer vi idag att förskjuta sträckan med 100 meter i riktning mot Ekerö.

Frilansar åt Vägverket
Mallar, sopkvast, gul färg, cyklar och ett glatt humör. Det borgar för en bra slutprodukt vill vi lova? Men Sven, inte är det väl så att du cyklar utan hjälm?

Vi kommer dessutom att markera ut varje kilometer tydligare än tidigare och om det är mjöligt så kommer vi göra några tätare markeringar borta vi Ekerö Möbler, där många vill träna intervallträning och då kunna mäta upp kortare sträckor. Ni ser oss, det vill säga Sven Rudberg, Tobias Roos (upphovsmannen till denna tävling), Björn Larsson och kungen själv – Jan Herrström, kl 15.30 vid Tappström. Vi tar oss sedan kilometer för kilometer mot Drottningholm. När allt är utmärkt och klart drar vi igång tävlingen!!!

Välkommen och bevittna denna historiska händelse om ni vill.