Stockholm Speedskaters satsar hårt på Nationaldagsspelens Inlineslopp den 6:e juni, mitt i Hammarby Sjöstad! Ett arrangemang som klubben äger och står som värd för.

hemsidan-urriven.jpg

Javisst! För 4:e året i rad arrangerar nu Stockholm Speedskaters Nationaldagspelen på Inlines. Tävlingen och motionsloppen är till för alla oavsett om du är nybörjare eller elit!
I år får vi dessutom draghjälp av Korpen som satsar hårt på den 6:e juni (vår nationaldag). De har utlyst nationaldagen till den “Svenska Motionsdagen” och kommer att marknadsföra Nationaldagsspelen som ett av de arrangemang som de införlivar under deras vingar. Hur kul som helst givetvis!! Just Inlines komer lyftas fram särskilt.

Nu hoppas vi på ett rekorddeltagande och givetvis ser vi fram emot att ALLA klubbens medlemmar deltar på detta mycket roliga arrangemang. Något som är en rolig nyhet för i år är att samarbetet med Sundbybergs IK Skidor stärks ytterligare genom att de nu tillsammans med Stockholm Speedskaters arrangerar ett rullskidlopp på Nationaldagsspelen. Dock ej samtidigt som Inlinestävlingen givetvis! De jobbar nu hårt för att göra deras arrangemang till en VM-kval-tävling dessutom.

Vi ser med spänning fram mot Inlines-arrangemanget på Nationaldagsspelen och har stora förhoppningar om ett lyckat arrangemang. Om du vill hjälpa till och vara funktionär, vilket vi med stor tacksamhet tar emot, så skicka ett mail till info@speedskaters.se och meddela detta.

HÄR ANMÄLER DU DIG TILL DE OLIKA INLINESLOPPEN PÅ NATIONALDAGSSPELEN 2008!

///red.