Rullskridskolägret med Barry Publow och Aaron Arndt (Programmet uppdaterat)

breddlager-rullskridsko-08.jpg
Årets breddläger på rullskridsko med Barry Publow och Aaron Arndt arrangeras av SK Winner i Ö–rebro!

Efter många turer och mycken planering för SK Winner med Anders Olsson i spetsen, så är nu allt klart för årets breddläger på rullskridsko (Inlines) i Ö–rebro med kanadensarna Barry Publow och Aarons Arndt!

Barry Publow har vid två tillfällen tidigare hållit sina berömda Inline Clinic-kurser för oss hugade Inlinesåkare i Sverige. Nu tar han oss ett steg vidare i sin vilja att få oss Svenskar att bli ännu bättre Inlinesåkare. En rolig nyhet är att efter lägret så har självaste Elitseriehockeyklubben Färjestad bokat in en kurs med Barry. Det är i samband med Team Rollerblades och SATS Gym i Karlstad samarbete med Färjestad som Barry nu anlitats för att finslipa skridkotekniken på deras ishockeyspelare. Barry ska efter det träffa anrika ishockeyklubben AIK för att diskutera framtida utbyte mellan klubben och honom.

Lycka till nu alla ni lyckliga Inlinesåkare som anmält er till lägret!!

Här kan ni ladda hem det uppdaterade programmet!
Breddläger i Ö–rebro 2008 – slutgiltigt program