Närmare 60 anmälda till årets breddläger för rullskridskoåkare!

Årets breddläger för rullskridskoåkare ser ut att bli ett populärt arrangemang. Anders Olsson från SK Winner, som är arrangerande förening av breddlägret, har förberett allt noggrant.
– har vi tur med vädret kan vi köra utomhus men skulle kyla och regn hindra oss så har vi en stor fin hall att köra i. Det här kommer att bli hur bra som helst! säger Anders Olsson.

Vi tror honom!

Barry Publow och Aaron Arndt har fått utökade uppdragsförfrågningar i Sverige efter breddlägret. Bland annat har ishockeyklubbarna Färjestad, AIK och Göta/Traneberg visat intresse för Barrys kunskaper, vilket gör att Barry stannar kvar i minst en vecka efter breddlägret troligtvis. Kul att det börjar röra på sig på Inlinesfronten och vi skönjer en andra våg av intresse för rullskridskon i Sverige (man ska alltid vara positiv). Nu till våren kommer bland annat 30 barn i åldern 9 år, från ishockeyklubben Göta/Traneberg att träna Inlines för några av våra bästa instruktörer i Stockholm Speedskaters. Kanske morgondagens Inlinesstjärnor!!

Sista anmälningsdag har förvisso varit men om du ändå känner för att delta så rekommenderar vi dig att ta kontakt med Anders Olsson i SK Winner för att se om det finns platser över. Vi tror nog att det går att lösa.

Information och kontkatuppgifter hittar du här!

///red.