Vi jobbar på en ny tävlingsdräkt för Inlines!

nya-drakten-3d.jpg

Vi kommer att komplettera med ytterligare ett plagg till den fina kollektion av kläder som Sven Rudberg tagit fram – nämligen en tävlingsdräkt för Inlines. Bilden ovan är ett försök att få ut dräkten på en 3D-figur, vilket ger överdrivna proportioner men en indikation över hur dräkten kommer att se ut i verkligheten (bilden är tillverkad av Kim Herrström).

Inom kort fattar vi beslut om vilken dräkt vi väljer. Just nu testas denna dräkt hos leverantören för att se om den mönstermässigt är möjlig att få ut över alla de delar som en dräkt tillverkas i. När man designar en dräkt av den här typen, en så kallad skin suit, så måste man ta hänsyn till sömmar, fickor, dragkedjor, veck och tygstycken innan man slutligen kan tillverka en dräkt med önskad design. Dessutom ska den fungera över alla storlekar. Ett kul men pilligt jobb. Dräkten kommer kosta cirka 1000 kr.

Här presenterar vi de förslag som ligger på bordet just nu!

stockholm-speedskaters-drakt.jpg
Den här dräkten är väl den som testgruppen uppskattat mest. Den ligger dessutom närmast designen på vår övriga kollektion.

forslag2.jpg
Det här förslaget är något mer vågat än det ovan. Dock en dräkt som står ut och som är annorlunda.

forslag3.jpg
Den här dräkten är en variant på förslaget ovan.

Utrustningsgruppen