Jag, Janne Herrström, lämnar styrelsearbetet i Stockholm Speedskaters.

janne-och-conrad.jpg
Så här ser jag ut, för er som inte visste det. Bakom mig tittar min son Conrad fram.

Ja, jag lämnar Stockholm Speedskaters styrelse och det med alla övriga i styrelsens goda minne.

Anledningen är att jag bland annat sitter med i Svenska Skridskoförbundets styrelse och det tillsammans med de övriga uppgifter jag har inom Stockholm Speedskaters samt mitt engagemang i min sons ishockeyklubb GötaTraneberg gör att jag helt enkelt inte hinner med. Även om det är kul så kan man inte vara med överallt, eller hur 🙂

Jag hoppas nu att någon ny i klubben tar över min plats i styrelsen för det är ett kul gäng att umgås med och som är engagerade och duktiga i allt de gör. Dessutom får du ju chansen att påverka och utveckla Sveriges i särklass elegantaste och roligaste klubb!

Jag tackar för min tid i styrelsen och ser fram emot att få se alla på Stockholm Speedskaters Årsmöte den 11 februari.

🙂

Janne Herrström