I det lilla rummet fattas de stora besluten!

sthlm-styrelse.jpg
Från vänster klockvis: Lena Häggqvist, Ulf Haase, Måns Diedrichs (ordförande), Patrik Permats, Jan Andersson, Karolin Palmertz Cerne och Jan Herrström (Sven Rudberg saknas).

Det är många av våra närmare 200 medlemmar som troligtvis inte känner till vilka vi är som sitter i klubbens styrelse. Här har ni gänget (nästan i alla fall, Sven Rudberg saknas på bilden) som igår träffades i det lilla köket på Karolin Palmertz Cernes företag Rygg & Rehab (rekommenderas för den som behöver hjälp med sliten kropp). Det var många frågor som avhandlades i detta trånga utrymme men vi behöver inga större ytor för att kunna fatta stora beslut! Stämningen är alltid på topp och vi blandar allvar med mycket skratt. Vi träffas ungefär 6-8 gånger per år.

///red.