Jan Herrström ny i Svenska Skridskoförbundets styrelse

Jag har glädjen att meddela att Jan Herrström från Stockholms Speedskaters idag blev invald i Svenska Skridskoförbundets styrelse vid det extra förbundsmötet.
janneherrstrom
Det extra förbundsmötet har sin grund i att styrelsen under en tid har haft svårt att samarbeta och ett nyval var utlyst.

Janne Herrström driver i första hand rullskridskofrågor i Sverige och får ta över detta uppdrag från Ove Lundberg, Team Rollerblade, som valde att inte fortsätta sitt arbete i styrelsen. Alla i styrelsen har dock uppdraget att verka för alla fyra discipliner inom skidskoförbundet (inlines, short track, långfärdsskridsko och hastighetsskridsko).

Jan var inte valberednings förslag men blev nominerad under sittande möte. Mötet gav Jan sitt förtroende och han blev därigenom invald. Ett mycket bra beslut som jag ser det och jag tror att många är av samma uppfattning. Vi ser fram emot det arbete som Jan nu ska ta sig an för svensk skridsko. Det är mycket roligt för vår unga förening att få en representant i förbundsstyrelsen och vi gratulerar Jan till platsen och önskar honom lycka till.

Skridskoförbundets styrelse
Claes Ljungh, Ordförande
Kenth Borgström
Göran Claeson
Tomas Gustavsson
Jan Herrström
Jasmin Krohn
Benny Lundqvist
Hans Markström
Anders Tysk

Det var jag och Janne som representerade klubben på mötet.

Måns Diedrichs, ordförande STHLM SPEED