Imorgon, söndagen den 7 oktober, är det sista chansen för dig som vill köra Drott-Tapp-Drott!

drotttappdrott.jpg

Söndagen den 7 oktober är alltså sista dag för inrapportering av era tider från alla distanser under Drott-Tapp-Drott-tävlingen. Det ska bli fint väder imorgon så ta nu chansen att få ditt namn inpräntat i resultatlistorna för alltid eller för dig som redan finns där, förbättra dina tider på sträckorna. Ladda rejält ikväll med ett glas vin..eh…en tallrik gröt med lite russin i. Satsa hårt och visa oss alla vart skåpet ska stå en gång för alla och framför allt imorgon, söndagen den 7 oktober!

Go, go, go!

Drott-Tapp-Drott

///red.
PS. Det är en del som undrat över vem mannen på bilden är. Det är vår egen Björn Drakenward. Han finns även med i huvudet på hemsidan. Nu vet ni det.