Här hittar ni alla information om klubbanketen nu på lördag

festhatten2.jpg

Ja men visst är det så!!!
För höjdpunkten på idrottsåret 2006/2007 är ju förståss Stockholm Speedskaters årliga klubbankett!

Den får du ju bara inte missa!

Lördagen den 13 oktober ska du och din respektive bege dig till Alviks Medborgarhus kl 19.00 för att vara med och fira klubbens alla framgångar under vintern och sommaren 2006/2007 och för att bara få träffa alla de som delar ditt skridsko- och Inlinesintresse under trevliga och avslappnade former.

Självklart gör vi det till en fördrink, god middag med dryck, efterrätt och kaffe. Och mellan akterna ska vi som vanligt hålla tal, kora och hylla årets pristagare från våra utmanartävlingar (Drott-Tapp-Drott, Utmaningen, Årets Insats, Klubbmästerskapet m.m…) och dela ut det prestigefulla “Stockholm Speedskaters Stora Pris” till den som gjort något extraordinärt för att utveckla Inlinessporten i Sverige.

Samtliga i klubben med respektive, är hjärtligt välkomna till denna årliga tillställning och ta nu tillfället i akt att få träffa alla glada medlemmar och samtidigt njuta av en god middag och trevlig underhållning i Sveriges i särklass skönaste idrottsförening!

Plats: Alviks Medborgarhus (T-bana Alvik och sedan 1 minuts gångväg).
Tid: lördagen den 13 oktober kl. 19:00.
Anmälan: 3 oktober via info@speedskaters.se (glöm inte ange namnet på din respektive).

Pris: 350 kr per person, sätts in på klubbens pg den
3 oktober – inte en dag tidigare och inte en dag senare 🙂
(snälla, var noga med detta för att vår käre kassör ska slippa sitta och administrera alla inbetalningar som kommer dag för dag. Han vill ha dem samlat).

PG: 40 92 96-1.

Inbjuda som PDF:
inbjudan-sthlm-speed-bankett-2007.pdf

Hjärtligt välkommen!

Måns Diedrichs
Ordförande, Stockholm Speedskaters