Inlines Skåne Runt – för att stödja Barncancerfonden.

Jag kommer åka “Inlines Skåne Runt” för att hedra min avlidna dotter Ebbas minne och på så sätt väcka uppmärksamhet kring barncancer och Barncancer-fondens behov av mer pengar för forskning.

Så säger Kenneth Brocknäs, som den 12 augusti ger sig i väg på sin 66-milafärden runt Skåne, med Barncancerföreningens logotype på tröjan och Barncancerfondens bössa i näven. Målsättningen är att genom gåvor och marknadsföring från dig och företag samla in 200 000 kronor .

Kenneth Brocknäs startar i Skanör klockan 8.00 den 12 augusti och beräknar vara i Sandhammaren vid kvällstid. Dagen därpå fortsätter han mot Åhus via bland annat Simrishamn. Målet dag tre är Lönsboda. Dag fyra kör han vidare till Ö–rkelljunga. Femte dagen avverkar han Bjärehalvön och sjätte dagen Kullahalvön. Dag sju återvänder han till Skanör.

Den som vill följa projektet via bloggen kan från och med 23/7 gå in på http://www.inlinesskanerunt.se/. Där kan också de som vill göra Kenneth Brocknäs sällskap på cykel eller inlines få information om startplatser och tider.