14 från Stockholm Speedskaters åkte Tunaturen idag (7/7)! Björn Drakenward bärgade bronspengen!

Vi utlyste ju Tunaturen som ett klubbrull för några veckor sedan och det blev till slut 14 medlemmar från klubben som tog sig upp till Torsång utanför Borlänge för att rulla de 28 kilometrarna som denna tävling bjöd upp till! Därmed utgjorde vi 31 % av tävlingens deltagare.

Suveräne Tomas Braunerhielm, SATS Team Rollerblade, knep segerguldet ett par minuter före Mats Brus från samma klubb som klev över mållinjen som silverman med Björn Drakenward från Stockholm Speedskaters på bronspengaplatsen, endast 4 sekunder bakom den gode Mats! Starkt jobbat grabbar och ett stort grattis till Björn Drakenward för pallplatsen!

Ulf Haase var närmast pallen på 5:e plats, Erik Rosengren 6:a och inom en sekund kom våra gössar Jukka Kivikoski, Sven Rudberg och Staffan Bergvall in som på ett pärlband från plats 7 till 9. Grabbar, åkte ni in över mållinjen i armkrok eller? Skulle gärna se ett målfot på den målgången!!

Ö–vriga som åkte var Patrik Permats, Björn Larsson, Christer Olsén, Jan-Olof Andersson, Frank Troberg, Jan Sönnert, Johan Bosröm och Christina Wahlstedt.

Starkt jobbat alla grabbar och vår enda kvinna, Christina Wahlstedt, för bra genomförd tävling!

🙂

Här hittar du resultaten!

///red.

Tunaturen07

Staffan, Ulf, Erik, Sven och Jukka vid 14 km. Foto: Matilda Anell Haase.