SATS Team Rollerblades hemsida tar form!

team-rollerblade-hemsida.jpg
www.teamrollerblade.se

Stockholm Speedskaters största rivaler om pallplaceringarna är de duktiga åkarna i SATS Team Rollerblade. Det var också den klubben som arrangerade 3:e deltävlingen av Nordiska Cupen i Karlstad nu i helgen (16/6). Klubben leds av initiativtagaren till Nordiska Cupen, Lars Klinghagen. SATS Team Rollerblade består av ett tiotalet åkare som samtliga aspirerar på pallplatserna i alla de tävlingar de ställer upp på. I första deltävlingen av Nordiska Cupen som gick i Varberg, fick de se sig besegrade i samtliga klasser utom en (B-klassen) av Stockholm Speedskaters. I deltävling 2 som vi själva arrangerade vid Älvsjömässan gick det bättre. Här dominerade Daniel Friberg i elitklassen och Tomas Braunerhielm i A-klassen (båda från SATS Team Rollerblade). I Karlstad blev nog ställningkriget mellan oss båda klubbar ett ganska oavgjort slag. Vi avvaktar slutresultaten tillsvidare dock.

SATS Team Rollerblade börjar nu få form på sin hemsida och vi kan se att det snart går att bli medlem i klubben. Man har nog helt enkelt inbjudit de åkare man har idag att bli medlem tillsvidare. Dock ser vi nu på hemsidan att inom kort så öppnas klubben upp för vem som helst. Och med tanke på att det deltog närmare 300 Inlineåkare i Karlstad Stadslopp så lär det nog inte bli några större problem för dem att få nya medlemmar. Kul, kul!!

Här kan ni läsa några kommentarer om hur Daniel Friberg och Tomas Braunerhielm såg på Nordiska Cupen i Stockholm!

//red