Stockholm Speedskaters inbjudna till Powerslides Europamöte i helgen!

janne-h.jpg
Janne Herrström, STHLM SPEEDS representant i Berlin på Powerslides get together-möte för Inlineklubbar i Europa.

Powerslide bjuder in till ett “get together-möte” i Berlin helgen den 25-28 maj. Här samlas klubbledare, utövare, föreläsare och tränare från jordens alla hörn (mest från europa) för att dels och även givetvis, få ta del av Powerslides produkter men också för att knyta kontakter mellan de som representerar sina klubbar. Bland annat kommer Inlinesåkare från Powerslides världslag att utöva Inlinesåkning med alla deltagare. Från Stockholm Speedskaters reser Jan Herrström ner till Berlin. Målet för resan är dels att knyta kontakter för framtida utbyte med någon klubb, främst i Tyskland då, men också för att reka en möjlig resa till Berlin i framtiden, där vi tänkt oss en kombination av Inlinesåkning i FlaemingSkate-området (Inlinesmecka) samtidigt som vi kan förlägga ispass i Berlins ishall. Idag erbjuds så pass billiga resor via flyg t/r Stockholm-Berlin (runt 600 kr), att en sådan resa ganska enkelt kan planeras och genomföras. Janne Herrström återkommer med en rapport efter helgen.