Nordiska Cupen i Varberg, lördagen den 19 maj!

dennis-voc1.jpg
Fasiken, när vi Googlade efter en bild på den gode Dennis Bengtsson, ledare för Varbergs Rullskridskoklubb som också annordnar den första historiska deltävlingen i Nordiska Cupen, så fick vi fram den här bilden (sant! Testa själva så får ni se). Dennis, du har ju hela tiden sagt att du bränner omkring och i en sköööön blå sportbil med lite extra gooodis på? Nu förstår vi inte riktigt vad du menar…

På den berömda rundbanan i Varberg avgörs den första historiska deltävlingen i den nybildade tävlingsformen som fått namnet Nordiska Cupen lördagen den 19 maj. 500 m, 5000 m och 20 000 m. Allt körs på en och samma dag. Anmälningstiden har liksom gått ut ba! Men det går bra att efteranmäla sig. Vad vi känner till idag så ska Johan Håmås, Björn Andersson, Mikael Carlsson, Anders Lindström, Ulf Haase, Sven Rudberg, Staffan Bergvall, Esko Ekros och Janne Herrström från Stockholm Speedskaters tävla den 19:e. Hör av dig till info@speedskaterser om du också tänker delta. Men börja med att anmäla ditt deltagande till Varbergs Rullskridskoklubb här!