Björn Andersson, Stockholm Speedskaters, vinnare av Inlineloppet Landsjön runt!

På tiden 25.27,0 vann Björn Andersson Landsjön Runt som gick i trakterna av Jönköping söndagen den 29 april. Han gick i mål hela 45 sekunder före tvåan i loppet! Ett samarrangemang med ett löplopp och ett rullskidlopp. Sträckan var 12,5 km runt Landsjön. 5 km med dålig asfalt och en rejäl uppförsbacke i början. Björn hade tydligen dragit ifrån redan i uppförsbacken där inga orkade hänga på.

Stort grattis Björn till segern, som också utgjorde den första tävlingen i år med medlemmar från Stockholm Speedskaters inblandade! Vi har tidigare felaktigt påstått att tävlingen i Frankfurt, där Ulf Haase deltog, var den första i år. Den gick två dagar senare och resultat från den tävlingen kommer senare.

Björn Drakenward hittade den här artikeln från år 2000 som handlar om Björn Anderrsson i kamp med självaste Johan Olsson från SATS Team Rollerblade
Klicka här!

///red.