Närmare 50 stycken från Stockholm Speedskaters tränade på Ö–stermalms IP

dsc00158.JPG
Stefan Regén till vänster och Michael Henning till höger ligger i vinddraget bakom Jonas Djurback.

Vi räknade in mellan 45 till 50 stycken från Stockholm Speedskaters som besökte de båda teknikträningspassen idag, tisdag den 16 mars, på Ö–stermalms IP. Detta var rekord för klubben. Vi har aldrig samlats så många under ett och samma träningspass vare sig på Inlines eller skridsko.

dsc00165.JPG 
Per Bengtsson, Lidingö SK, förevisar den ädla skridskokonsten för hängivna skridskoåkare i Stockholm Speedskaters.

Det är bara konstatera – att träna på Ö–stermalms IP är en succé för våra medlemmar! De mycket uppskattade tränarledda passen av Per Bengtsson från Lidingö SK, är självklart orsaken till detta. Fram till idag har 58 stycken löst ett så kallat åkpass för våra träningstider. Fantastiskt roligt att så många är så intresserade av detta!

Go, go ,go!!

///red.