Johan Cerne tävlar i Hamar nu i helgen!

cernedaniel.jpg
Daniel Edman (vänster) och Johan Cerne (höger) bevittnar hur Stockholm Sppedskaters
tar över ledningen i Vertex 24 2006.

Johan Cerne, från Stockhom Speedskaters, detlar i helgens hastighetsskridskotävling “5th MASTERS’ International Speed Skating Singel Distance Racing 2007” som arrangeras i Hamar, Norge. Johan startar i klassen herrar 40-45 och har valt att köra distanserna 500 m, 1000 m och 3000 m. Johan låg under fredagen och tränade i den toppmoderna hallen i Hamar och kunde studera hur det norska landslaget, som låg och matchade varandra, tränade. Hamar bjuder på extremt fina förhållanden vilket gör att många reser till just denna tävling för att delta. I startfältet hittar vi amerikaner, holländare och Italienare.

Johan! Vi håller stenhårt i tummarna för dig! Sassa Brassa!!

Startlistor och resultat redovisas här: http://home.no.net/vidskar/