Alla barn är välkomna till skridskoträning på Ö–stermalms IP!

barn_skridskor4.jpg 

Javisst! Under en timme på torsdagar mellan kl 17.30-18.30 genomför vi kul och lärorik skridskoträning för barn upp till 13 år. Du behöver inte ha speciella förkunskaper. Den typen av skridskoåkning du lär dig här är den såkallade hastighetsskridskoåkningen. Vi lär dig grunderna i skridkoåkning blandat med teknik, kombinationsövningar och tävling på lek. Träningarna är mycket uppskattade av barnen och du som förälder kan under tiden passa på att åka själv. Dock får du inte åka med vanliga hockeyskridskor. Långfärdskridskor eller hastighetsskridskor är tillåtet. Det går bra att hyra skridskor ur förrådet för 30 kr. Skridskoträningen genomförs i samarbete med Lidingö SK.

Plats: Ö–stermalms IP
Dag: Torsdagar
Tid: 17.30-18.30

Anmälan sker på plats.

OBS! Alla måste bära hjälm!

OBS 2! Du får gärna låna skridskor ur förrådet (gå förbi omklädningsrummen i de södra delarna av lokalerna). Kom i god tid innan träningen om du vill prova ut ett par låneskridskor.

Har du några frågor, ring Jan Herrström på tel 0707-838 444. Välkommen!