På söndag smäller det!

lagtempoloppet.jpg

Våra tre giganter – Johan Magnius, Björn Drakenward och Daniel Edman i full färd med att bärga 4:e-platsen i förra årets lagtempolopp. Tiden blev då 05:11:40 på de 8 varv som genomförs. En hårsmån från bronset. Foto: Jonas Schöön

Nu på söndag den 17 december ska Erik Rosengren, Sven Rudberg och Ulf Haase försvara den svarta färgen, den röda färgen och silverfärgen i Stockholm Speedskaters vackar emblem, genom att tampas om medaljerna på lagtempoloppet i Allround- och sprint-SM i hastighetsskridsko. Lagtempoloppet eller förföljeseloppet som det verkar heta, går till på så vis att man startar med två lag på banan på var sin långsida om ovalen. Laget får bestå av tre åkare och man tar sluttiden på den tredje lagmedlemen i mål. Blir man omkörd av motståndarna är man diskvalificerad. Det lär inte ske med dessa av taggtråd närda skridskoåkare. Bege er till Ö–stermalms IP på söndag och heja fram dessa eleganter till en ädel medalj! Start cirka kl 14.

SASSABRASSA!!!

///red.