Stockholm Speedskaters nya webbplats lanserad!

petri_h.jpgIdag smyglanseras vår nya webbplats. Officiellt, fredag 24 november. Från en enkel Frontpage-variant som fortfarande finns tillgänglig under “Arkivet” i menyn till vänster till en avancerad variant innehållandes en CMS, Content Management System eller som många känner igen, blogverktyget WordPress kopplat till en stor databas som tillåter sig fyllas med filmer och massor av bilder.

Webbplatsen är formgiven och uppbyggd av Petri Heinikoski, som själv driver Speedskate Sweden. Hittade inga bilder på honom utan Ni får stå ut med den till vänster, lite finsk “perkele” över den!

Information om detta nya då?
All information som fanns på den gamla versionen finns inte här,  utan navigera till Arkivet i menyn till vänster och leta dig fram till den förra sajten.

Ni kan kommentera samtliga inlägg som vi lägger ut här. Det är bara att registrera sig på någon av sidorna Ni vill kommentera, vässa era tankeknölar och börja! Prova att kommentera detta inlägg genom att klicka på rubriken till inlägget och Ni hamnar på en ny sida där NI kan registerera Er (fritt att kommentera, fyll bara i namn email)

Det finns även ett forum där Ni registerar Er igen med massor av möjligheter. Ställ frågor eller starta själv diskussioner! Det är sådant som håller webbplatser vid liv.

Några av sidorna i menyn är inte klara med innehåll och pga tidsbrist fram till denna dag ska även vissa buggar t ex åäö fungerar inte på nyheterna från 2005 kommer att rättas till, men men det bliva snart….