STHLM SPEED vann i samtliga tävlingsklasser för seniorer och veteraner i Maraton SM i Karlstad 2006!

En smått fantastisk helg fick vi uppleva i Karlstad när SATS Tema Rollerblade stod som värd för årets Maraton-SM 2006.

Johan Håmås vann en spurtstrid mot Daniel Friberg i elitklassen. Ulf Haase vann Veteraner B-klassen och Sven Rudberg vann i Veteraner C-klassen. Denna helg avslutade också SverigeCupen 2006. Johan Håmås blev tvåa totalt i elitklassen och Ulf Haase blev etta totalt i Veteraner B-klassen. Vi var 18 stycken snygga, starka och glada Inlineåkare från Stockholm Speedskaters som deltog i tävlingarna. Vi tackar SATS Team Rollerblade för ett mycket väl genomfört arrangemang och vi kommer tillbaka nästa år – vi lovar!!

Resultalistan från Maraton-SM 2006 hittar du här!
http://www.satsinlinemarathon.se/resultat.htm

Resultatlistan från SverigeCupen 2006 hittar du här!
http://www.skridsko.se/t2.asp?p=4903&x=1&a=434912

hamas-sm-karlstad.jpg

Johan Håmås, Stockholm Speedskaters, höjer armarna i skyn efter sin starka seger i Maraton-SM i Karlstad den 2 juli 2006. Till höger i bild sett står tvåan Daniel Frberg från SATS Team Rollerblade och till vänster i bild sett har ni Johan Olsson på tredje plats, även han från SATS Team Ro
llerblade.

ulf-sm-karlstad.jpg

Ulf Haase segrade både i SverigeCupen och i Maraton-RM för Veteraner B. Ulf Andersson (höger) och Lars Klinghagen (vänster), båda från SATS Team Rollerblade, kom tvåa respektive trea i SverigeCupen.sven-r-sm-karlstad.jpgSven Rudberg försvarade fjolårets seger i Maraton-RM för Veteraner C. Bernt Johansson Varberg RSK knep andraplatsen och Birger Gustafsson SATS Team Rollerblade klev in på tredje plats.