Berlin Marathon 2005 – snabbt, snyggt och en snokkrasch!

Åtta snygga Inlineåkare från Stockholm Speedskaters deltog i Berlin Marathon.

Berlin Marathon är känd för att vara en snabb mara och tiderna från loppet vittnar om det. Av Stockholm Speedskaters åkare lyckades Jonas Olofsson bäst. Han vräkte sig över mållinjen på tiden 1.13.59 och hade en medlehastighet på 34.22 km/tim!

Värt att notera var att Daniel Friberg från SATS Team Rollerblade kom in på en 26:e-plats endast två sekunder efter segraren Luca Saggiorato från Italien.

Sven Rudberg var på gång med en kanontid när han råkade hamna mitt i en masskrasch. Näsan fick ta emot Svens fall i backen och handleden fick sig en kyss. Groggy, blodig och med spräckt hjälm tog han sig i mål på en tid runt 1.20. Starkt gjort Sven men hur mår du idag! John Dahl och Ulf Haase “deltog” i samma masskrasch och strax dessförinnan hade även Johan Cerne fått smaka asfalt i en mindre krasch.

Grattis samtliga till kanonprestationer!